RIS/ROS

Jarle og jeg har nytt godt av Nadia´s kunnskap om New York! Vi har nå bodd her i 2 år, i to forskjellige leiligheter, en på Manhattan og en i Brooklyn.

Nadia har jobbet utrettelig med å finne den perfekte leilighet som passet til våre behov. Hun er alltid tilgjengelig for spørsmål, og hvis vi har trengt hjelp.
Alt i alt, vårt New York-eventyr har blitt gjort veldig mye enklere med å jobbe med Nadia! Tusen takk!

Lisa og Jarle Bernhoft

Vår megler Luan og fornøyd kunde Jarle Bernhoft som vi booket 2 forskjellige leiligheter for han og hans familie under deres NY opphold på 2år.

Hele familien skulle på tur til New York i høstferien. Vi ønsket oss den friheten det er å bo i en leilighet, men fant et enormt tilbud på nett.Da var det godt å finne Nadia Endrerud og New York Vacation, som kunne hjelpe med å finne den helt rette leiligheten. Super i størrelse, beliggenhet og til vårt ønskemål.

Vi opplevde at New York Vacation er profesjonelle, meget raske med tilbakemeldinger og med en usedvanlig god, tilgjengelig og personlig service. En service som gjorde vi alltid følte oss godt ivaretatt.

I tillegg til at vi fikk tak i leiligheten som passet oss, fikk vi også super hjelp til alt annet vi måtte ønske oss. Herunder transport fra/til flyplassen. Det er deilig med en ventende bil når man har reist (med barn) så mange timer i fly. Alt fungerte helt som vi avtalte og serviceinnstillingen fra New York Vacation gjorde en stor forskjell.

En stor takk til Nadia Endrerud for din hjelp og håndtering av vår familie. Vi hadde en super tur til verdens beste by !

Vi kan på det varmeste anbefale New York Vacation og Nadia Endrerud.

Familien Petersen, Haslum

I starten av september skulle husets yngste datter gifte seg i New York. Vi bestemte oss for å hekte på en ekstra uke for å kunne å nyte The Big Apple fullt ut. De siste årene har vi stadig oftere satset på leilighet fremfor hotell ved utenlandsreiser, med strålende resultat. Det er en helt spesiell opplevelse å ha et hjem når man er langt borte.

Etter et dypdykk på nettet sendte vi ut noen sonderinger om leilighet i NY. Vi fikk mange svar, men ett utmerket seg. Det kom fra Nadia Endrerud; rask respons, velskrevet og informativt. Alle formaliteter hadde høyt presisjonsnivå.

Blant mange spennende forslag bestemte vi oss for Silver Towers. Det ble et lykketreff! Etter lange spaserturer opp avenyer og gjennom museer og parker, ble det flere hjemmekvelder med eksotisk take-away og TV American style og utsikt over Hudson river og NY skyline.

Nadia fulgte opp fortløpende, og vi følte oss meget vel ivaretatt.

Det ble et strålende bryllup og en fabelaktig “bonusuke” i NY. En ting er sikkert: Neste gang vi skal ha “leilighetsferie” i NY, er Nadia Endrerud den første vi kontakter. Vi anbefaler hennes tjenester på det varmeste.

Åse Kleveland og Oddvar Bull Tuhus

Vi er utrolig glad for at vi kom i kontakt med dere og all den hjelpen dere har bidratt med! Igjen tusen, tusen takk for hjelpen din, og ikke minst en super oppfølging! Vi er veldig imponerte  🙂

Nina W

Du er bare helt fantastisk! Tusen, tusen takk for supre tips og for god hjelp!

Anne Mette L

Tusen takk igjen, for en fantastisk leilighet. Vi trives kjempe godt. Godt å kunne handle seg middag å spise hjemme, istedenfor å ta med take away eller spise ute. Setter stor pris på at du hjalp oss med å finne denne leiligheten.

Julie V. B