Student Boliger

Vi jobber hele tiden med og finne de beste boligene for norske studenter i NYC, og vi har nå opprettet en fb side som heter “Norsk Student i NYC”  ; der kan studenter legge ut posts hvis man søker roommate, man ønsker å selge/kjøpe noe, erfaringer, tips etc.

Vi anbefaler alle studenter og bo sammen med noen om mulig, da dette lønner seg ettersom NYC er veldig dyrt å bo i. Vi kan nå tilby rom i kollektiv i forskjellige bygg, hvor man kan enten dele rom med 2 enkeltsenger for å spare penger, eller man kan leie et privat rom som koster noe mer. Vi har alt fra rom i luxury building som inkluderer alt du trenger som sengetøy og håndklær,wifi, alt man trenger på kjøkkenet, fullt møblert leilighet med vaskemaskin / tørketrommel enten i etasjen eller i bygget, tilgang til gym, og noen bygg har takterrasse/ lounge.

Vanligvis om man ikke har noe kreditthistorie i USA så krever landlords 1 mnd depositum + hele husleia på forhånd + dyre broker fees. Vi jobber alltid for å unngå at man må betale alt på forhånd, samt høye broker fees, slik at du som student får lavere utgifter per mnd istedenfor måtte betale alt på en gang. Vi tar en lav service fee for og skaffe deg et trygt & rent sted og bo hvor alt er klart da du ankommer og alt du trenger gjøre er og nyte oppholdet ditt i NYC, uten og bekymre deg for og møblere et rom / leilighet for en kort periode.

Skal man være der lengre 1-3år, har vi egne leiligheter man kan leie for dette hvor det lønner seg være flere og dele sammen.

Alle leilighetene vi har som er møblerte, har lagt opp wi-fi/basic cable tv, møbler, hvitevarer og alt man trenger av kjøkkenutstyr, samt at de fleste leiligheter har sengetøy og håndklær inkludert. Skal du være langtids student over 1år så kan dere leie møblert/ umøblert leilighet det er opp til dere. Vi har også egen norsktalende megler som hjelper med umøblerte leiligheter om ønskelig.

Vi har også egne All Girl Dormitory ved Union square på Manhattan hvor man kan få eget privat eller delt rom for 2 pers med seng, alle rom har privat bad, mini kjøleskap og mikrobølgeovn – samt skrivebord, sengetøy & håndklær inngår og, men mange velger ta med eller kjøpe eget. Takterasse & wifi inkludert.

Ta kontakt ved spm.

Eks på Luxury building student rooms : Rates $1300(shared -$2500 private + utilities)

1month security deposit + low service fee applies

New-York-Apartments-95-Wall-Clubhouse-1 New-York-Apartments-95-Wall-Clubhouse-2 New-York-Apartments-95-Wall-Exterior-1 New-York-Apartments-95-Wall-Fitness-Center-1 New-York-Apartments-95-Wall-Lobby-1 New-York-Apartments-95-Wall-Lobby-3 New-York-Apartments-95-Wall-Rooftop-Terrace-1

 

 

 

 

 


 

Eks på Student Rooms in Regular Building: Rates

$1600(starting small rooms)-$2500(shared/big private room) + utilities

1month security deposit + low service fee applies

Prices are subject to change