Concierge Services

– Restauranter/Barer/RooftopBarer/Nattklubber

– Transport: Towncars/ Limo´s i alle variasjoner

– Spa/Frisør

– Helikopter turer & Private Jets

 

Vi samarbeider med de beste innen bransjen, og har derfor mulighet til å reservere bord til deg på de beste og mest trendy restauranter og de hotteste utestedene på de rette kveldene. Våre partnere har alltid oversikt over hva som skjer på hvilket sted på hvilken kveld.

Dette betyr at at DU som kunde får tilgang til Manhattan´s hotspots;

Vi booker deg inn på de stedene ingen andre klarer, for å gi deg den ekstra spesielle opplevelsen mens du er i New York. Alt er opp til deg, hva du er ute etter å oppleve, og hva du er ute etter å bruke; vi tilbyr et variert utvalg som passer din lommebok.

Dette inkluderer både leiligheter / hotell, restauranter, barer, takterrasse barer, nattklubber, spa og frisører som klipper eliten og kjendiser i New York, og hvor sannsynligheten for at du møter på en kjendis er stor..

Vi har også muligheten til å booke transport for deg; enten du vil ha en Hummer stretch limo til å hente deg, eller hva med en Porsche Cayenne limo? Eller en rosa mini-limo?

Hvis det er et spesiell hotell eller restaurant du vil reservere hos, vær vennlig og gi oss en lyd så vil vi gjøre gjøre vårt beste for at du blir fornøyd. Vi kan også foreslå nye steder hvis du er usikker på hvor du skal dra og hva som skjer hvor, tilpasset ditt budsjett, ønsker og behov.

Ta kontakt for mer informasjon.