Om oss

Ideen om å starte firmaet New York Ferie kom til live da jeg, Nadia Krog Endrerud, alltid fikk spørsmål om hvor man skulle bo og hva man skulle gjøre i New York. Hvorfor? Fordi jeg pleide å bo og jobbe på Manhattan, så jeg kjenner byen godt og vet hvordan ting fungerer. Jeg pleide jobbe som modell, men hjertet mitt ligger i design.

Jeg er også Smykkedesigner, og jeg har også jobbet med Fashion Design; jeg og min mor laget våre egne designs til hennes klesbutikk i Oslo. Jeg har utdannelse innen språk, illustrasjon, typografi, produkt design, grafisk design, og interiør design, og erfaring fra å ha jobbet i eiendomsbransjen i Oslo.

Jeg har en spesiell kjærlighet og en spesiell plass i hjertet mitt tilgenget New York – og mitt var og er at andre skulle få muligheten til å oppleve « Mitt New York », men også skape « Sitt Eget New York ». New York City er så spesiell på så mange måter for så mange mennesker, at det er nesten umulig å forklare følelsen og energien i byen med ord. Det er levende. Vakkert. Pulserende med energi & motivasjon & inspirasjon. Jeg håper du vil forelske deg slik jeg gjorde, i byen som oser suksess & muligheter..

Vår Visjon:

Vi strever for å gi  deg den absolutt beste opplevelsen i New York City, uansett hva du ønsker å oppleve; og i forskjellige prisklasser. Gjennom vår ekspertise om byen, og via våre samarbeidspartnere og kontakter i New York, kan vi fikse mer eller mindre det meste for deg. Fortell oss hva er ute etter og hvilket budsjett du har, og vi vil hjelpe deg derfra å sette sammen den beste mulige opplevelsen for deg, i verdens beste by!!

 

Karianne & Nadia

På Sand Gallery Opening i West Village 10.10.09

Med Luan – en av NY´s beste meglere  som vi samarbeider med ift langtidsleie, salg/kjøp av leiligheter og eiendom i New York City.