Våre Anbefalinger

Vi besøker alltid restauranter / barer etc og de spesielle stedene vi nøt ekstra godt av, og hvor vi fant det lille ekstra, har vi skrevet om her og anbefaler vårt klientell:

Lunsj: 

http://www.lepainquotidien.com

Vi bare elsker Le Pain Quotidien. Det betyr Det Daglige Brød på fransk. Dette er uten tvil favoritt frokost stedet vårt i NYC, og vi elsker den organiske menyen, det nylagde ferske brødet og fellesbord hvor man sitter og spiser sammen. Stammer fra Belgia, og de har blitt utrolig populære kun via folkemunne da eieren ikke promoterer/ annonserer.

Brunch / Middag: 

http://cocotte.nyc

Nydelig Fransk utsøkt mat fra et lite lokale i Soho, nærmere bestemt 110 Thompson St ( mellom Spring St & Prince St), men sjarmerende personale som påser at opplevelsen din blir fantastisk – fra nydelig hjemmelaget hummer ravioli til white peach bellini, smakene og atmosfæren her er virkelig verdt et besøk. En annerledes vri, som jeg personlig elsker, er at de spiller klassisk Hip Hop & Rnb som av en eller annen grunn passer perfekt på dette stedet.

http://www.morandiny.com

Klassisk Italiensk restaurant / trattoria i Greenwich Village / West Village. Med samme eier som landemerke restauranter som Pastis og Balthazar, så vet du at du kommer til og få en god opplevelse. God mat & vin, hyggelig atmosfære og innimellom ser du kjendiser som spiser middag med familien eller som tar en drink & noe og spise med venner.

http://hakkasan.com/locations/hakkasan-new-york/

Michelin Guide approved. Superlekker Asian fusion restaurant som ligger i midtown, Manhattan. Spennende & fristede smaker kombinert med mystisk og mørkt interiør skaper en fantastisk stemning og opplevelse. Dyrt men verdt det.

http://www.freddyssoulcaribbeanrestaurant.com

Autentisk Jamaicansk mat, ligger på  W119th St & Adam Clayton (Harlem). Kjempegod mat (noe spicy) og gode priser, best for take away. Vi anbefaler deres Jerk Chicken.